«Baix de la mar», una mirada profunda a l’ànima de Natzaret en Las Naves

L’obra parla del port com a element principal de subsistència i dels murs d’un circuit, el de Formula 1, com a fossat que separa unes vides de les altres

[wp_ad_camp_1]«Baix de la mar» és teatre social, quotidià i veraç, un exercici de reflexió i pensament. La peça ens presenta a tres personatges que circulen per la vida perduts, desorientats, cercant-se i tractant de recuperar el seu treball, el seu barri, la seua infància, la seua vida.

Caterva Teatre estrenà aquesta obra en l’última edició del Festival 10 sentits, i el pròxim dissabte 22 de juliol arriba a Las Naves a les 21:30, per clausurar l’edició #OutOfTheBox que durant aquest mes ha portat al Centre d’Innovació tots els caps de setmana, propostes escèniques innovadores, interactives amb el públic i en valencià.

«Baix de la mar» és un retrat profund de l’ànima, les arrels i l’esperit reivindicatiu del barri de Natzaret, així com del seu teixit associatiu, de les conseqüències que ha tingut la ubicació del circuit de Formula 1 i la modificació de la seua trama urbana.

 La companyia Caterva Teatre nasqué en 2011 i ja l’any passat estrenà a Las Naves «Paciente», obra que girava entorn el tema de la dependència. Ara aposten de nou per un teatre de contingut social i reivindicatiu, que no deixa al públic indiferent i el convida a reflexionar i a prendre partit.