Comença la programació musical gratuïta de primavera de la Universitat de València

Al llarg dels pròxims tres mesos es faran un total de setze concerts

 

La programació musical de primavera de la Universitat de València, organitzada per l’Aula de Música, comença el dimarts, dia 10 d’abril, amb un concert a l’Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic, a les 19.30 hores, amb autors com ara I. Albéniz, F. Granados i A. Piazzolla, entre d’altres. Seran concerts de música de cambra, amb una línia de suport a la música valenciana, i on també es recuperaran autors clàssics com W. A. Mozart, L. V. Beethoven, F. Chopin, F. Mendelssohn, etc. L’entrada és gratuïta fins a completar la capacitat de la sala.

Al llarg dels pròxims tres mesos es faran un total de setze concerts, la major part dels quals començaran a les 19.30 hores i tindran lloc en tres espais de la Universitat de València: la Capella de la Sapiència del Centre Cultural La Nau, la Sala de la Muralla del Col·legi Major Rector Peset i l’Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic.

‘Paraules al Concert’ és una iniciativa que s’emmarca de la programació de primavera que es durà a terme el primer dimecres de cada mes a la Capella de la Sapiència de La Nau, a les 19.30 hores. Un acostament a la música a través de diferents conferències i després de la qual es farà el concert.

‘Mostra sonora de música valenciana’ és el títol de la primera conferència del cicle, que tindrà lloc l’11 d’abril i serà a càrrec de la doctora María Ordiñana. La segona cita serà el 2 de maig, on la doctora María José Seguí parlarà sobre ‘Monteverdi i la literatura del Renaixement’. El 6 de juny es farà l’última conferencia de ‘Paraules al Concert’. El doctor Joan B. Boïls, que abordarà el tema de la “Interpretació històrica, entre el rigor i la llibertat’.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *