El Cottolengo ret homenatge a la Mareta

El Cottolengo ret homenatge a la Mareta

Un any més i com ja ve sent habitual, el Cottolengo del Pare Alegre s’engalana per a celebrar la festivitat de la Verge dels Desemparats, patrona de València.

Durant tot el cap de setmana la ciutat de València s’ha vestit de gala per a celebrar la festa de la seua patrona, la Mare de Dèu dels Desemperats. Entre els múltiples actes que es celebren al llarg d’estos dies, trobem un molt especial: el que celebra el Cottolengo del Pare Alegre.

[wp_ad_camp_4]

L’encarregada d’organitzar l’acte es la falla Pare Alegre-Enrique Navarro, els fallers de la qual posen tot el seu entusiasme per a que l’acte isca a la perfecció, com porten fent durant 35 anys.

A este esdeveniment acudeixen totes les falles del sector, fent ofrenes de flors i fruits a la Mare de Dèu, així com aliments no peribles per a les malaltes internes en este centre.

A esta celebració no faltaren les Falleres Majors de València i les seues respectives Corts d’Honor, les quals també realitzaren l’ofrena de flors i fruits a la Verge.

A més l’acte va ser amenitzat amb l’actuació del grup de ball tant infantil com major de la falla organitzadora, així com també varen ser recitades poesies dedicades a la Mareta pels assistents.