El Museu de les Ciències acull la mostra sobre l’únic dinosaure carnívor adaptat a la vida aquàtica

L’exposició «Spinosaurus: el gegant perdut del Cretaci» està organitzada per National Geographic amb la Universitat de Chicago

La mostra temporal “Spinosaurus: el gegant perdut del Cretaci” presenta a partir del 6 d’octubre en el Museu de les Ciències al primer dinosaure, conegut fins al moment, adaptat per a nadar i el més gran entre els dinosaures carnívors. La mostra està organitzada per la National Geographic Society amb la col·laboració de la Universitat de Chicago.

El Spinosaurus, que va viure en el Cretaci fa 95 milions d’anys, tenia unes dimensions colossals -6,8 tones de pes i 15 metres de longitud – dos metres més que el Tyrannosaurus rex, i unes característiques que el fan únic: el crani semblant al d’un cocodril, una immensa cresta dorsal i potes posteriors curtes per a desplaçar-se en l’aigua.

Els resultats de la investigació sobre esta troballa, que va desvelar la forma de vida semiaquàtica del Spinosaurus i les seues dimensions, es van publicar en la revista Science l’any 2014 i són l’origen d’esta exposició que es va inaugurar en el Museu National Geographic de Washington. Després de passar per Milà, Berlín i Barcelona arriba ara a València on podrà veure’s fins a febrer de 2018.

[wp_ad_camp_1]