El Music Port Fest celebra el 18 de maig la seua primera festa de presentació

Actuarà el grup de pop valencià Tórtel i l’acte servirà per a donar a conèixer els detalls d’este festival, que tindrà lloc els dies 6 i 7 de juliol en l’Espai La Nau de Port de Sagunt

El Music Port Fest celebrarà la seua primera festa de presentació el pròxim divendres, 18 de maig, en el Casal Jove del Port de Sagunt. L’acte començarà a partir de les 22:00 hores i servirà per a donar a conèixer els detalls d’este festival que tindrà lloc els dies 6 i 7 de juliol en l’Espai La Nau de la localitat del Camp de Morvedre. A més, se sortejaran diversos abonaments entre els assistents. En esta ocasió, el públic podrà gaudir amb les cançons de Tórtel, projecte encapçalat per Jorge Pérez.

Es tracta d’una de les bandes més importants del pop valencià i els llançaments del qual sempre reben les lloances de la crítica. Això succeeix des de l’any 2009, quan van publicar Lugar nuevo. Posteriorment, arribaria Entusiasmo, que va comptar amb altres habituals del panorama musical valencià com Víctor Ramírez (Exposure), Pau Rocao Cayo Bellveser, entre d’altres. Este últim, membre de Ciudadano (López) i Maderita juntament amb Jorge Pérez i col·laborador de Josh Rouse, també va aportar el seu granet d’arena en la concepció de La Gran Prueba, tercera referència de Tórtel. Un àlbum d’aire brasiler, amb melodies vitalistes, que desembocaria en Transparente, un dels treballs més elogiats de la banda gràcies a les seues melodies pop amb passatges psicodèlics. Per últim, fa unes setmanes es va editar l’EP Alucinados, on Jorge Pérez ha compartit solcs amb Alberto Montero, cantant i compositor del Port de Sagunt.

D’altra banda, l’escenari del Casal Jove també acollirà la proposta de Freak Frogs, quartet local d’indie-rock que es va fer amb el segon lloc del concurs de talents Morvedre Rock. Un certamen que s’ha desenvolupat durant els mesos d’abril i maig amb la participació de nou bandes valencianes. La segona festa de presentació del festival tindrà lloc el 16 de juny en el Pantalà Beach Club del Port de Sagunt, amb l’actuació de la banda de rock alternatiu Assekes, acompanyada per altre finalista del concurs Morvedre Rock. El festival Music Port Fest

La primera edició del Music Port Fest acollirà un ampli ventall d’activitats culturals els dies 6 i 7 de juliol. L’entorn de l’antiga siderúrgia d’Alts Forns del Mediterrani viurà dos intenses jornades de concerts amb la presència d’artistes com Kase.O, Mala Rodríguez, L.A., Corizonas, Muchachito, Sexy Sadie, El Diluvio Smoking Souls. A més, Xarxa Teatre presentarà l’obra Papers i l’activista Vic Pereiródurà a terme una acció-performance amb la participació del públic. Esta iniciativa s’emmarca en les accions culturals destinades a revitalitzar i dinamitzar la zona industrial de la localitat del Camp de Morvedre.

A més, forma part dels actes de la Capitalitat Cultural Valenciana de Sagunt al llarg del 2018. Tot això, gràcies al treball conjunt de les promotores valencianes El Caimán Producciones, Metrònom i Sagarmanta amb l’Ajuntament de Sagunt, l’Agència Valenciana de Turisme i Turisme València, departament de la Diputació de València. Entrades a la venda Les localitats per al Music Port Fest ja es poden adquirir en la pàgina oficial de l’esdeveniment (https://musicportfest.com/). Actualment, el preu de l’abonament és del 53€ (abonament complet amb zona d’acampada); 43€ (abonament complet); i 38€ (abonament complet per a persones empadronades a Sagunt). Els preus canviaran a partir del pròxim 5 de juny o quan s’esgoten. Les entrades de dia es posaran a la venda demà dimarts, 15 de maig. El recinte comptarà amb zona d’acampada i autocaravanes, i amb un litoral de 13 kilòmetres de platges.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *