El Palau de la Música s’obri als millors sons electrònics i d’avantguarda en un cicle a l’aire lliure i gratuït

El Palau de la Música s’obri als millors sons electrònics i d’avantguarda en un cicle a l’aire lliure i gratuït

Palau Electrònic comença el 26 de maig amb Sueezo, theBasement, Sierra i Disco Misco

Palau Electrònic és el nou cicle a l’aire lliure i gratuït del Palau de la Música, que s’inicia el proper dissabte 26 de maig i que reunirà en la terrassa de l’auditori valencià que dóna al riu, els millors sons electrònics i d’avantguarda actuals. D’esta manera Palau Electrònic s’unix a Rock, pop…, al Palau, Jazz a Poqueta nit i Emergents al Palau i és per a la presidenta del Palau, Glòria Tello, “un pas endavant en la dinamització del Palau, en la nostra determinació d’obrir-lo definitivament a tots els estils i gèneres actuals” i a més “d’una manera original, a l’aire lliure i gratuïta perquè totes i tots puguen ballar, escoltar i compartir amb esta nova proposta, que ens convertirà en l’epicentre dels sons d’avantguarda de València”. En este sentit, el director Vicent Ros, ha afegit que este cicle “aprofundix en la nostra filosofia de mostrar la versatilitat i l’obertura del Palau com a espai capdavanter, referent de qualitat, excel·lència i també d’innovació”.

Palau Electrònic es desenvoluparà tots els dissabtes a partir del proper 26 de maig, dins d’un horari que comprén des de les 17.30 fins a les 22.30 hores perquè puga assistir un públic de totes les edats. Començarà el cicle amb les propostes de Sueezo, theBasement, Sierra i Disco Misco, quatre destacats col·lectius i artistes valencians que ja són referència en el circuit electrònic nacional, utilitzant sons i formats del passat amb la tecnologia més original.

D’esta manera dels sons funky i disc, passant per l’afrobeat al pop, la selecció musical farà un recorregut a través de la història de la música de ball, des dels seus orígens, fins a la seua evolució actual. El format vinil jugarà un paper important en esta proposta, que rescatarà clàssics originals i descobrirà algunes joies del passat apte per a tots els públics. Les següents cites del cicle seran els següents dissabtes: 16 de juny, 29 de setembre, 27 d’octubre, 24 de novembre i 15 de desembre.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *