Es Perfilen Les Primeres Posicions D’El Corte Inglés De Galotxa

Mentre que les finals de trinquet de l’Autonòmic El Corte Inglés de Galotxa es presenten el dimecres, 29 de maig, a les 20 hores en el centre de Hipercor-Ademuz (Av. Pio XII de Valencia), la competició en carrer continua amb la seua lliga regular.

Respecta a la lliga de primera en carrer el Lanzadera Montserrat, primer classificat en la taula, jugarà a les 17:30 hores del dissabte en el seu carrer de pilota davant l’Electrofassar Massalfassar, formació molt necessitada de punts per a evitar un possible descens. Oscar, Carlos, Javi i Rafa, integrants del Montserrat estan cuallant una gran temporada, i encapçalen el campionat, tot i faltar-los encara per jugar una partida davant Faura, suspesa per pluja la setmana passada. L’Ajuntament de Beniparrell, on juguen Roberto, Hilari, Herrera i Toni, figura en segona posició i rebrà demà a les 18 hores al carrer «El Surdo» de la població de l’Horta Sud al quart classificat, el Mobles Guillen Faura. Julian, Jesus, Llopis i Miguel Angel, el primer equip del club del Camp de Morvedre, tenen un complicat desplaçament davant una formació molt forta. Altra partida que tindrà com a protagonistes a equips implicats en la part alta es la que enfrontarà al Kiwa Quart, situat en el cinqué lloc, amb l’Ovocity Marquesat, tercer classificat i que està donant la sorpresa amb el bon rendiment de Salva Palau. Per últim, la partida entre Albuixech i Inmobiliaria Palanca Foios tancarà la jornada, en un enfrontament directe entre rivals per salvar la categoria.

1ª categoria – 11ª jornada:

Lanzadera Montserrat A / Electrofassar Massalfassar A

Ajuntament Beniparrell A / Mobles Guillen Faura A

Kiwa Quart A / Ovocity Marquesat A

CPV Albuixech / Inmob. Palanca Foios A

Pel que fa a la competició juvenil, també es el Lanzadera Montserrat qui mana en la classificació, sumant 24 punts, tres per davant del Mobles Guillen Faura, i els dos amb una partida pendent. La tercera posició es per al Quart-Algimia, amb un punt més que el Carraixet Tavernes Blanques, tot i que els de l’Horta Nord els falta una partida. En la divisió de plata l’Ovocity Marquesat B domina amb claredat la taula, ja que està a set punts del segon classificat, el Caixa Popular Meliana A. La part alta la completen l’Autos Meliana B i el Meliana C, aquest últim dos punts per davant de l’Ajuntament de Beniparrell B. El Meliana F ocupa la primera plaça de la tercera categoria, seguit del Borbotó A i el Dentista Luna Massalfassar B. Ja en quarta A es el Caixa Popular Foios C qui mana en la taula, seguit de l’Ovocity Marquesat C. Per últim, en quarta B, els quarts de final ja estan preparats, i es jugaran a partir de la setmana pròxima:

Caixa Popular Foios D / CPV Meliana E

CPV Meliana D / Ovocity Marquesat D

CPV Borbotó C / Electrica Vinalesa B

Pepegas Albalat B / CPV Albuixech C

valencianoticias.com

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *