FOCUS INNOVA PIME reunirà a directius de la Comissió Europea, empreses amb experiència a Europa i institucions de suport a les PIME

La macro jornada FOCUS INNOVA PIME Comunitat Valenciana reunirà el pròxim dia 4 de novembre a València a directius de la Comissió Europea, empreses amb experiència a Europa i institucions vinculades a les PIME per a parlar de finançament europeu, oportunitats de negoci, cooperació empresarial, ressò- innovació i factories de futur.

Així ho ha anunciat aquest matí la directora general de l´IVACE, Júlia Company, en la presentació de la jornada en l’Ajuntament de València on ha assenyalat que en aquesta edició els dos eixos entorn dels quals girarà la trobada seran la innovació i Europa.

“Anem a posar l’accent en la qualitat d’activitats, enfocades totes elles a Pimes innovadores, empreses de recent creació que necessiten col·laborar o cercar noves idees, a empreses consolidades que cerquen finançament, a emprenedors que volen desenvolupar una idea de negoci i a estudiants d’últims cursos universitaris o escoles de negoci”.

La titular de l´IVACE també ha assenyalat que es va a potenciar la col·laboració publique-privada a favor de l´activitat emprenedora innovadora a la Comunitat Valenciana generant sinergies entre els participants, afavorint el networking i promovent una major coordinació i cooperació de les entitats que presenten suport a les PIME i emprenedors.

FOCUS INNOVA PIME és el nou enfocament que l´IVACE ha volgut donar al conegut Dia de la Persona Emprenedora de la Comunitat Valenciana coincidint amb el seu desè aniversari i amb el Premi del Comitè de les Regions a la Comunitat Valenciana com a Regió Europea 2015.

Enguany les activitats es desenvoluparan en l’espai comprès entre el Palau de la Música, el Cdt i Cajamar.

Durant la celebració de la trobada es lliuraran els Premis FOCUS INNOVA PIME per a reconèixer a les millors empreses innovadores de recent creació així com l’esperit i iniciatives dels emprenedors a la Comunitat Valenciana.

Enguany els Premis FOCUS INNOVA PIME es divideixen en tres categories: Premi a la trajectòria Empresarial, Premi a l’empresa de recent creació i Premi a la internacionalització dotats cadascun d’ells amb 5.000 euros.

Source: Valencia Noticias

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *