La Biblioteca Valenciana organitza el taller literari «Escriptors Responsables» per als mesos d’estiu

La creació literària es plasmarà en el treball de redactar entrepans a quatre caricatures d’escriptors responsables amb la temàtica dels objectius del mil·lenni

La Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu ha organitzat el taller ‘Escriptors Responsables’ per als mesos de juny, juliol i setembre, que es realitzaran al Monestir de Sant Miquel dels Reis.

‘Escriptors Responsables’ és una activitat que combina la creació literària amb els 17 objectius de desenvolupament sostenible que han marcat les Nacions Unides. D’aquesta manera, partint de texts d’escriptors valencians com ara Blasco Ibáñez, Miguel Hernández, Joan Fuster o Azorín, els participants treballaran els objectius del mil·lenni mitjançant dos divertides activitats en què la paraula escrita és la protagonista.

Els objectius de l’ONU tracten els problemes de la vida quotidiana que es consideren greus com ara la pobresa, igualtat de gènere, educació de qualitat, consum responsable, igualtat del clima, entre d’altres. D’aquesta manera, la Biblioteca Valenciana se suma a la labor social i inexcusable iniciada per l’ONU que ha d’aconseguir la totalitat de la societat valenciana.

[wp_ad_camp_1]

El taller versarà sobre el gènere literari epistolar i els participants treballaran amb cartes memorables que han passat a la història de la literatura. La creació literària es plasmarà en el treball de redactar entrepans a quatre caricatures d’escriptors responsables amb la temàtica dels objectius del mil·lenni.

Els participants hauran de tindre més de huit anys per a participar en el taller que tindrà la modalitat de grup o de famílies i individuals. En ambdós casos cal emplenar la inscripció que se situa en la pàgina web de la biblioteca.

En el cas dels grups concertats, el dia del taller es determinarà posteriorment, però per als tallers en família i individuals la data fixada són els dissabtes 15 de juliol i 30 de setembre.