Les llistes negres – L’oposició fallera a Pere Fuset, retratada.

Les llistes negres sempre han existit, des de la Llista de Proscripció, del dictador romà Lucio Cornelio Sila, passant per l’inquisició, la revolució Francesa, els totalitarisme dels anys 30 (Stalin-Hitler-Mussolini-Japó), la dictadura de Franco, el macartisme, la revolució cultural de Mao, la revolució Castrista, Pol Poth, Argentina, Chile….Veneçola fins a aplegar al nostre volgut regidor de festejos de l’Ajuntament de Valéncia, Pere Fuset.

En un mig digital subvencionat en la seua totalitat per la Generalitat de Catalunya apareix un artícul d’un ¿estudiant? de periodisme en l’Universitat de Valéncia. Co-fundador de “El Vermut”, colaborador de “Practique Magazine” i actualment en “eldiario.es.cv”. Ha colaborat en “El Temps”, “Tercera Informació”, “Aramultimèdia” i “Públic”. On el bon home escriu una crònica sobre lo que ell denomina L’oposició fallera a Pere Fuset, retratada.

Esta mateixa vesprada des de la Associació Cultural Templers de Burjassot, hem remet un correu electrònic en els noms complets dels nostres associats, al mig digital i al periodiste, pregant-los encaridament incloga a tots els membres de l’associació en la Llista Negra de el “Blaverisme Valenciá”.

Les llibertats en el regne de Valéncia han sofrit una reculada de més de 70 anys, en vicis oblidats i recuperats per alguns.

La frase en fondo negre utilisada en esta entrada va ser publicada el 13 de març per Ampar Cabrera Sanfélix en el seu perfil.

[wp_ad_camp_1]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *