Reyes Martí la protagonista del la polvora en Valencia

Dice Reyes Martí que: «Si no hubiese hecho buenos disparos, ser mujer pirotécnica no me habría servido de nada» y que la Nit de Foc ya esta planificada.

Reyes Martí se va a convertir en este 2018 en la primera mujer pirotècnica que dispararà la Nit del Foc, la mascletà de Sant Josep i la cremà municipal

El regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València i president de la Junta Central Fallera (JCF), Pere Fuset, ha anunciat un dels noms més esperats del cicle de focs de les Falles 2018.

Es tracta de l’empresa pirotècnica que dispararà tant la Nit del Foc com la mascletà del dia gran de la festa, el 19 de març, i la cremà de les dues falles municipals que es plantaran en la Plaça de l’Ajuntament.

Així, Fuset ha avançat que «enguany la responsable dels trets fallers més importants per als amants de la pólvora serà Reyes Martí, que per mèrits propis es convertirà així en la primera dona pirotècnica que dispare la Nit del Foc i la cremà de les falles oficials de València».

D’aquesta manera, l’empresa Pirotècnia Martí, de Borriana, «veu recompensada una gran trajectòria ascendent en la catedral de la pólvora, que ja li va valdre l’any passat la seua entrada amb la seua primera mascletà en la setmana fallera i el seu primer castell».

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *