Vols participar en la macrodespertà? Coneix com inscriure’t

despertaCom en anys anteriors Junta Central Fallera (JCF) fa pública la convocatòria per a l’acte de la “DESPERTA” del dia 26 de Febrer de 2.017, on podran inscriure’s un màxim de quatre persones per Comissió. A més, podran incloure’s dos suplents, per al cas de fallada dels titulars o si quedaren places disponibles.

És requisit indispensable que els participants siguen majors d’edat i estiguen en possessió del Títol “CRE” (o rgCRE) en la modalitat “DESPERTA”.

Per a aquells que no ho tinguen, la Junta Central Fallera organitzarà els cursos necessaris per a la seua obtenció, en les dates que s’indicaran oportunament. Els cursos tenen una duració aproximada d’hora i mitja, inclosa la prova avaluatòria.

La inscripció es realitzarà necessàriament a través de la Secretaria Virtual pel procediment que més avant s’indica, fins al 2 de Desembre de 2.016. Fins eixa data podrà també modificar la inscripció si s’ha equivocat. Una vegada finalitzat el termini d’inscripció es formaren els grups per a realitzar els cursos, publicant-se la llista dels dies, hores i llocs on es realitzara el curs en la pàgina web www.fallas.com i a través de la Secretaria Virtual, a més de comunicar-se de forma personalitzada a cada comissió.

Procediment d’Inscripció:

S’haurà d’accedir a la Zona Privada de la Secretaria Virtual (virtual.falles.com).

 [wp_ad_camp_1]

En ella, en l’apartat “Tràmits i Servicis”, s’ha inclòs una opció denominada “Inscripció Despertà”.

Al seleccionar-la apareixerà una descripció del procés que s’ha de seguir, i en el cas que es tracte de la correcció d’una inscripció prèvia, les dades d’esta.

Haurà de tindre’s en compte el següent:

Pot seleccionar en total fins a 4 titulars i 2 suplents.

En la primera pàgina es mostren aquells membres de la seua comissió que ja consten com CRE o rgCRE en les llistes de JCF. Per a ells no cal presentar cap justificant que ho acredite. Pot obtindre més informació en l’apartat “Zona Privada” – “Consultes” – “Cres i rgCres”.

En la pàgina següent podrà afegir altres membres de la seua comissió no inclosos en l’anterior relació.

Totes les dades que es demanen són obligatoris.

Per a estos, amb les dades subministrats (Nom, DNI i Data de naixement), JCF comprovarà en els registres de la Generalitat si estan en possessió del títol indicat, i si no és així, sol·licitarà a la comissió que ho justifique.

En esta pàgina, al teclejar un tros d’un qualsevol dels cognoms, es mostrarà una llista amb els membres de la seua comissió que coincidisquen, i al seleccionar un d’ells, es ompli automàticament el número de cens i el DNI (és important que comprove este últim).

Esta inscripció podrà modificar-la més avant fins a la data de fi del termini d’inscripció.

La inscripció no és efectiva fins que s’arribe a la pantalla en què apareix “ENVIAR” i es polse esta opció. Al finalitzar es generarà un justificant de la inscripció que s’enviarà automàticament a JCF i també a l’adreça electrònica que s’haja indicat (si no es rep, voldrà dir que este era erroni).